Удължаване на коса - онлайн магазин

Удължаване на коса - онлайн магазин

 
 

Начало

Удължаване на коса

Галерия

Фризьорски Салони

Статии

продукти

кошница

За контакти

Методи за удължаване на косата

Методи за удължаване с естествена коса.

В зависимост от типа удължения – треса или кичури,  съществуват и няколко метода за удължаване.  Методът за удължаване на коса се избира в зависимост от състоянието на вашата коса и индивидуалните предпочитания на клиента. Добре е преди да пристъпите към удължаване с естествена коса да се консултирате с фризьор, които е профилиран в сферата на удължаването и е запознат добре с предимствата и недостатъците на всеки метод. Важно е дали клиента ще избере метод, който е постоянен или ще се ориентира към временнен метод, като този с клипс щипки. Вариантите за постоянно поставяне на естествена коса са няколко, в зависимост вида на удълженията. Както вече споменахме те могат да бъдат под формата треса или отделни кичури.

Удължаване с кичури естествена коса

Кичурите са един от първите методи за удължаване на коса. При този метод в косата на клиента се вграждат кичур по кичур естествена коса. Кичурите се прикрепят с помоща на горещ пистолет, който разтапя лепилото/кератина. След като лепилото изсъхне кичурът вече е трайно поставен. Ако техниката и използваните материали са качествени лепилото ще издържи до 3 м. Това е и времето, на което периодично трябва да се прави поддръжка по повдигане на кичурите., тъй като косата на клиента расте и кичурите се смъкват надолу.При поддръжка кератинът или лепилото се размеква със специален разтвор, след което кичурите се повдигат нагоре и прикрепят отново в основата на косъма. За удължаването на коса чрез този метод са необходими 100-150 бр. кичура естествена коса, които се разпределят по цялата глава на клиента. При този метод лесно и най-естествено може да добавите различен от основния цвят кичури, без да се налага да горите и боядисвате вашата коса. Специфичното е, че задължително процедурата по удължаване на коса се извършва само във фризьорски салон.

метод лепене на кичури

Удължаване на коса с капси


Капсите са малки пръстеновидни рингчета. С тяхна помощ  можете трайно да прикрепите както треса(ред), така и кичури. Този метод също се извършва в салон и е един от най-често използваните при трайно удължаване на коса. Подобно на метода с кератин, косата се поставя на около 1 см. от корена и се повдига на около 1-2 месеца в зависимост от растежа косата на клиента. Нашият онлайн магазин препоръчва именно този метод, ако сте решили да си поставите естествена коса за постоянно.

Ето и малко повече информация и препоръки от нашия професионален стилист Невен Щилиянов, собственик на вирига салини Funky&Rouge
Препоръки от салони „Фънки” :
1. За да нямате проблем със зачервяване на скaлпа, късане на отделни кичурчета коса – салони „Фънки”  препопъчва капсите да се поставят на максимум 4см. една от друга.Това предотвратява натоварването на отделни кичури от косата ви, на която е закачена тресата, при разресване,сешоар и всякакви манипулации, на които подлагате косата си.
2. Капсите, които използвате задължително трябва да са със силиконов предпазител, който предотвратява директният контакт на металната капса с косата ви, по този начин предпазвате косата си от евентуално накъсване.
3. Салони „Фънки” ви препоръчват поддръжката/повдигане/ на трестите ви да се извършва на всеки 30 дни.Когато надхвърлите този период, тресата слиза много надолу и косата, която е между тресата и скалпа се поддържа много трудно, миенето се затруднява и се задъжа шампоан и маска, което е вредно за вашата коса.
4. Салони „Фънки” ви препоръчват една треса да се оразмеява на два тройни реда. Не е нужно да се слагат много редове с цел по – добро преливане на естествената коса и тресата, това всеки добър фризьор може да го постигне с подстригване. Колкото повече редове имате, толкова е по – трудна поддръжката, идеята на салони „Фънки” е лесна поддръжка.
5. Боядисване: тресите на http://www.krasiva-kosa.com/ са от естествена коса и могат да бъдат боядисвани.Салони „Фънки” препоръчва, когато си избирате треса да напаснете вашият цвят към цвета на тресата, това ще ви спести доста проблеми и пари,защото цветът на тресата няма да се промени с течение на времето и вместо да боядисвате вашата коса и тресата, ще може да боядисвате само вашата коса. Ако косата ви не е боядисвана си изберете най-близкият до вашият цвят.
Салони „Фънки” предлагат богат избор на цветове и можете да си изберете желаният от вас такъв.
6. Тъй като косите, които предлагаме са от естествен косъм не е нужно да използвате специални продукти за измиване и третиране на косата,различни от тези, които използвате за вашата коса, стига те да са правилно подбрани.
7. Салони „Фънки” разполага с богат набор продукти за всякакъв тип коса, нашите специалисти на място ще ви препоръчат най-подходящите продукти според диагностиката на косата ви.

Удължаване на коса с капси

Удължаване на коса чрез прешиване на треса от естествена коса

При този метод тресата се пришива за косата на клиента със специална игла и конец. Методът е траен и също като останалите постоянни методи за удължаване на коса се извършва от фризьор  и се нуждае от поддръжка, на средно около 2 месеца.  Предимството на метода е, че косата стои здраво прикрепена и удължаната коса се слива с косата на клиента. За да стане качествено удължаване е необходимо количество от цяла треса коса,с ширина не по-малка от 140-150 см., която в последствие се прави на няколко реда. За да изглежда добре е задължително редовете да бъдат поне двойни, при желание на клиента и тройни .

Метод с клипс щипки

Това е най-лесния и бърз начин за удължаване с естествена коса. При тази технология косата е разделена на няколко реда треси, които се прикрепят за косата на клиента посредством щипки, наричани още клипс щипки. Удобното при този метод е, че всеки може сам да постави и махне удълженията за коса само за няколко минути. Тресите коса се махат и слагат всеки ден, мият се и се стилизират отделно от косата на клиента. За да стоят здраво прикрепини и за да не се смъкват тресите на долу е препоръчително да се топират кичурите, където ще бъдат захванати клипс щипките.Методът за удължаване на коса с клипс щипки е един от най-щадящите за косата, защото напрежението при носенето е много по-малко за разлика от методите за постоянно удължаване. Клипс технологията е подходяща за дами със слаби и тънки коси. С помоща на тресите бързо и лесно можете да промените визията си за специални поводи – коктейли, фотосесии и тн. Методът е подходящ за вашата сватбена прическа или за официалната прическа за вашия абитуриенски бал. В нашия онлайн магазин можете да намерите както цели треси, така и готови комплекти, които са готови за поставяне.Важни препоръки
-    Купувайте само качествена 100% естествена коса
-    Внимавайте косата, която купувате да бъде със спазена посока на косъма, защото това е гаранция, че косата няма да се заплете след като я измиете
-    Поставянето на коса се извършва след консултация с фризьор, за това кой е най-подходящия метод за удължаване, персонално за вас.
-    Грижете се за удължената коса е редовно я поддържайте.


Авточасти Дебитомер Маслен филтър Тампон двигател
 
 
Продукти

Удължаване на коса

Естествена коса

Реми естествена коса

Естествена коса на кичури

Готови треси

Бретони

Аксесоари

Loreal Professional

Карта на сайта

 За контакти
Skype krasivakosa
За контактиorders@krasiva-kosa.com
FacebookПрисъедини се към нас във Facebook
ICQ ICQ: 424-477-209
Често задавани въпроси
За доставката
Методи на плащане
Гаранция
Отказ от поръчката
Общи условия
Партньори
Детска фотография
Семейна фотография
 
Find us on Google+
Банка ДСК
Системи за разплащане

Всички права запазени © 2013