Удължаване на коса - онлайн магазин

Удължаване на коса - онлайн магазин

 
 

Начало

Удължаване на коса

Галерия

Фризьорски Салони

Статии

продукти

кошница

One More Trend

Кошница
Вашата кошница е празна!

Естествена коса

  Сортиране по:  По подразбиране  ASC |  Цена  |  Име  |  Производител  |  Код 
естествена коса - Естествена права коса треса
Естествена права коса треса
Цена: 170лв.
естествена коса - Естествена РЕМИ коса с прикачен клипс
Естествена РЕМИ коса с прикачен клипс
Цена: 280лв.
естествена коса - Естествена коса с прикачен клипс
Естествена коса с прикачен клипс
Цена: 185лв.
естествена коса - Естествена коса на треса
Естествена коса на треса
Цена: 85лв.
естествена коса - Кукленски букли
Кукленски букли
Цена: 200лв.
естествена коса - Вълнообразни къдрици
Вълнообразни къдрици
Цена: 180лв.
естествена коса - Френски къдрици
Френски къдрици
Цена: 200лв.
естествена коса - Естествена чуплива коса
Естествена чуплива коса
Цена: 320лв.
естествена коса - Естествена къдрава коса
Естествена къдрава коса
Цена: 300лв.
естествена коса - Ситни къдрици
Ситни къдрици
Цена: 320лв.
естествена коса - Италиански къдрици
Италиански къдрици
Цена: 210лв.
естествена коса - Пони къдрици
Пони къдрици
Цена: 210лв.
Посещения: 79096 харесват: 98% Цени: 70 лв. до 450 лв.
whitespace
Естествена коса
whitespace
Естествена коса

Когато удължаваме косата си е важно да избираме само качествена 100% естествена коса. За разлика от изкуствените коси, естествените могат да се боядисват и третират по всякакъв начин-изправяне, къдрене, сплитане и тн.
При правилна грижа, косата може да се носи около година и половина. Косите могат да бъдат на кичури или треси, които се вграждат в косата на клиента посредством различни методи.

В нашия онлайн магазин предлагаме коси за удължаване, направени само от 100% човешки косъм. Грамажът на тресите е достатъчен за удължаване и сгъстяване, дори и за жени с много гъста коса. Кичурите се предлагат на пакети от 25 и 100 бр.
Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни и е с цена 5 лв за цялата страна.

Какво трябва да знаем преди да пристъпим към удължаване на косата?

Има няколко неща, които трябва да знаем преди да пристъпим към удължаване с естествена коса. Едно от тях е, че трудно можем да намерим 100% съответстващ цвят на нашия. Изключение правят само натурално черните коси. При всички случаи се налага боядисване или тониране на удължената коса. Препоръчително е да се боядиса допълнителната.

Друго, което всеки трябва да знае е, че удължената коса изисква специални грижи – ползване на козметика за коса и редовна поддръжка при фризьор. Ако искате двете коси да се слеят и да не личи (вашата от удължената), ще трябва да се доверите на фризьор, който ще оформи прическата.

При постоянно прикрепяне - чрез зашиване, капси или кичури с кератин ще е нужна поддръжка средно на 3 месеца (зависи от растежа на вашата коса). Поддръжката се състои от повдигане на тресата или кичурите и може да се извършва само от професионалист.


Грижа за косата

Както и нашата собствена, косата за удължаване изисква определени грижи. Грижите са изключително важни, защото те определят живота на вашата коса за удължаване. Колкото по-съвестно се грижите за нея, толкова по-дълго ще я ползвате. Какво трябва да знаем?

На първо място макар и естествена коса, косата вече е отрязана и няма корен, от който да се храни и омазнява. Това автоматично означава, че косата е склонна към дехидратиране. За да предотвратите сухата коса вие трябва да и осигурите хидратация. Това може да стане с подхранващи маски, грижа за косата без отмиване, кристали. Не е нужно козметиката да бъде професионална, но е важна грижата да бъде системна и подходяща за нуждите на естествената удължена коса. Забележите ли, че косата е със сухи краища – измиите косата с хидратиращ шампоан и маска. Косата се мие средно два пъти в седмица. Когато косата се мие трябва да е по посока на косъма - от горе на долу (от началото на тресата към върха на косъма). След като сте измили косата е хубаво да я подсушите внимателно с кърпа и да я оставите да изсъхне сама. Не изтисквайте косата, това е най-лесния начин да се накъса косъма. Ако все пак бързате и нямате време изсушете естествената коса със сешоар като не забравяте преди това да използвате термозащитен продукт. При нужда използвайте и кристали за връхчетата на косата. Благодарение на тях в косъма се запечатва влага.
Когато лягате да спите и косата е постоянно прикрепена я сплетете на плитка. По този начин предпазвате косата от заплитане.

Не на последно място по важност е, че всяка коса цъфти. Цъфтежът е разделяне на косъма и ако не бъде изрязан на време започва да пълзи нагоре по косъма. Както вече споменахме добрата грижа се изплаща във времето. Всички препоръки важат както за естествената коса за удължаване, така и за вашата собствена.

whitespace whitespace whitespace

Авточасти Акумулатор Филтър купе Носачи
 
 
Продукти

Удължаване на коса

Естествена коса

Реми естествена коса

Естествена коса на кичури

Готови треси

Бретони

Аксесоари

Loreal Professional

Карта на сайта

 За контакти
Skype krasivakosa
За контакти[email protected]
FacebookПрисъедини се към нас във Facebook
ICQ ICQ: 424-477-209
Често задавани въпроси
За доставката
Методи на плащане
Гаранция
Отказ от поръчката
Общи условия
 
Find us on Google+
Банка ДСК
Системи за разплащане

Всички права запазени © 2013