Удължаване на коса - онлайн магазин

Удължаване на коса - онлайн магазин

 
 

Начало

Удължаване на коса

Галерия

Фризьорски Салони

Статии

продукти

кошница

One More Trend

Какво трябва да знаем преди да пристъпим към удължаване с естествена коса?
Подходящ за отпечатванеКажи на приятел
Какво трябва да знаем преди да пристъпим към удължаване с естествена коса?

Има няколко неща, които трябва да знаем преди да пристъпим към удължаване с естествена коса. Едно от тях е, че трудно можем да намерим 100% съответстващ цвят на нашия. Изключение правят само натурално черните коси. При всички случаи се налага боядисване или тониране на удължената коса. Препоръчително е да се боядиса допълнителната.

Друго, което всеки трябва да знае е, че удължената коса изисква специални грижи – ползване на козметика за коса и редовна поддръжка при фризьор. Ако искате двете коси да се слеят и да не личи (вашата от удължената), ще трябва да се доверите на фризьор, който ще оформи прическата.

При постоянно прикрепяне - чрез зашиване, капси или кичури с кератин ще е нужна поддръжка средно на 3 месеца (зависи от растежа на вашата коса). Поддръжката се състои от повдигане на тресата или кичурите и може да се извършва само от професионалист.


Ключови думи: естествена, коса, удължаване, треса, кичури, боядисване, тониране, поддръжка, специални грижи, козметика, капси, кератин, фризьор, прическа